történet
történet

A lengyel ZIAJA vállalat csúcsminőségű arc, test, és hajápoló termékek gyártásával foglalkozik, melyek természetes alapanyagokból készülnek. A Ziaja cég családi vállalkozásként indult, két gyógyszerész, Alexandra és Zenon Ziaja alapította Gdanskban, 1989-ben.

A Ziaja kozmetikumok egyesítik a modern technológiát, és az olyan kiváló, hagyományos összetevőket, mit a növényi kivonatok és biotechnológiai eredetű hatóanyagok, vitaminok. A termékformulák gyógyszerészeti szakértelmen alapulnak.

A Ziaja célja a leginnovatívabb, magas minőségú és előnyös kozmetikumok biztosítása versenyképes áron a nők, férfiak és gyermekek részére, minden korosztályban. A Ziaja termékek kiváló minőségüknek köszönhetően sok kitüntetésben részesültek.

A cég vezetése gyógyszerészekből és vegyészekből áll, akik egyben kutatók is. A Ziaja cég rendelkezik saját kutató, mikrobiológiai, fizikai és kémiai laboratóriummal, és minőségellenőrző részleggel is. A cég laboratóriumai, valamint a minőségellenőrzési rendszerük lehetővé teszik, hogy a Ziaja gyár a termékeit az előírt minőségi előírásoknak megfelelően a legmagasabb színvonalon gyártsa.

A Ziaja cég az arcápolás (krémek, tonikok, arctisztítók), testápoló készítmények (balzsamok és mikro emúlziók), hajsamponok és hajkondicionálók, valamint intim mosakodók és fogkrémek gyártására specializálódott.